GrantOne

Denne hjemmeside bruger cookies.

Når du besøger vores hjemmeside bliver der indsamlet en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. I vores cookiepolitik kan du læse om de informationer, vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og genkendes af hjemmesiden ved dit næste besøg og som gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, og gør det muligt at genkende din IP-adresse. Cookies placeres, når du acceptere brug af cookies.

Retsgrundlaget for behandling af din IP-adresse er dit samtykke, jf. persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra a.

Hvordan undgår jeg cookies?
Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. Websitet indeholder cookies fra tredjeparten Google Analytics.

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din computer eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Du kan få yderligere oplysninger om, hvordan du undgår cookies ved at klikke på dette link: http://minecookies.org/cookiehandtering/.

Hvor lang tid opbevarer vi cookies?
De cookies, der er sendt til dig fra vores hjemmeside, vil blive opbevaret i højst 26 måneder fra sidste gang du var inde på hjemmesiden. Hver gang du besøger vores hjemmeside igen, forlænges perioden. De pågældende cookies opbevares derfor i højst 26 måneder fra dit seneste besøg på vores hjemmeside.

Hvad bruges cookies til på vores hjemmeside?
Vi bruger cookies til statistik, tilpasning og opretholdelse af indhold og tjenester, så de stemmer overens med dine og andre brugeres interesser og ønsker.

Cookies fra vores samarbejdspartnere
Vi bruger Google Analytics som et statistikværktøj, så vi bedre kan tilpasse indholdet af vores hjemmeside til det, der er mest relevant for dig.

For at kunne det, sender Google Analytics cookies via vores hjemmeside.
Disse cookies anvendes ikke til registrering af personoplysninger, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke til brug af cookies.

Google kan videregive oplysninger til andre parter, hvis loven kræver det, eller hvis en anden part skal behandle oplysninger på vegne af Google.

Mere om cookies
Vores cookiepolitik er baseret på kravene i ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr”. Bekendtgørelsen indeholder en række regler angående information om og samtykke til, hvilke cookies der lagres på din computer. Derudover behandler vi de personoplysninger, vi eventuelt modtager i cookies i overensstemmelse med persondataforordningen.

Dine rettigheder
Du har til enhver tid ret til at få indsigt i de personoplysninger vi eventuelt behandler i forbindelse med vores brug af cookies. Du har også ret til at få rettet eventuelle fejl. Du har i visse tilfælde ret til at få slettet dine oplysninger, få begrænset behandlingen, gøre indsigelse mod behandlingen og få dine oplysninger udleveret digitalt.

Kontakt til udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Grant ApS
Store Kongensgade 77a
1264 København
E-mail: grant@grantone.dk

Ønsker du at gøre brug af dine rettigheder eller har spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os.

Klage
Du kan klage over behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Dit samtykke gælder for følgende domæner: grantone.dk