GrantOne

Om Grant ApS

Hos Grant ApS sætter vi en ære i at levere brugervenlige løsninger, der er effektive, sikre og tilpasset kundens behov. Derfor er GrantOne blevet til efter grundig research i, hvordan en fond arbejder. Vi har lyttet til administratorernes og bestyrelses-medlemmernes ønsker. I tæt samarbejde har vi udviklet et fondsstyringsredskab, der letter sagsbehandlingen i alle faser for både bestyrelse og administration.

I Grant har vi årtiers erfaring med fondsarbejde, brugerfladedesign, programmering og projektstyring. Det første fondsadministrationssystem blev leveret i 2015 og GrantOne bruges i dag af både erhvervsdrivende og almennyttige fonde i hele landet.

Ansvaret for Grants ledelse og drift varetages af:

Grant ApS
Store Kongensgade 77a
1264 København K
CVR 38683276

Kontakt
Morten Bak
Tlf. 4089 0665
morten@grantone.dk

Sven Müller
Tlf. 40208492
sven@grantone.dk

Morten Bak

Morten Bak
CEO & Co-founder
morten@grantOne.dk

Grafisk designer. Siden 1998 ejer af Morten Bak, Grafisk Design. +10 års erfaring med hjemmesider og digitalt undervisningsmateriale bl.a. i konsortiet Publikum Kommunikation, der løser og byder på ministerielle opgaver.

Svend Müller

Sven Müller
CFO & Co-founder
sven@grantOne.dk

M.Sc. og PhD i molekylærbiologi. Bachelor i kommunikation.
10 års ledelseserfaring fra Agilent Technologies og Novo Nordisk A/S. Fra 2002 bestyrelsesmedlem i Axel Muusfeldts fond/Kemp & Lauritzen fond.

Jacob Eiler

Jacob Eiler
CTO & Partner
jacob@grantOne.dk

Ba.Sc. i datalogi og matematik fra Københavns Universitet.
Stiftede i 2005 Apide ApS. 18 års erfaring med systemudvikling bl.a. udvikling af banksoftware og betalingsløsninger.

Book et møde

Vi giver gerne en uforpligtende demonstration af GrantOne,  lytter til jeres behov og kommer med bud på, hvordan GrantOne kan tilpasses jeres fond.

Kontakt os for et møde. Vi kommer gerne forbi, men I er også velkomne her på kontoret.