Om Grant ApS

Hos Grant har vi årtiers erfaring med fondsarbejde, brugerfladedesign, programmering og projektstyring. I tæt samarbejde med administratorer og bestyrelsesmedlemmer har vi omsat vores erfaring til en meget brugervenlig løsning, der nemt tilpasses den enkelte fond – uanset størrelse og kompleksitet. Vi har selv har bygget alle komponenter i GrantOne løsningen fra bunden og kan derfor realisere nye funktionaliteter på kort tid.

Fællesprojekter
Vi har øje for, at et godt produkt altid kan blive bedre. Vores forretningsmodel for produktudvikling tager udgangspunkt i den unikke situation, at vores kunder ikke er i indbyrdes konkurrence. Tværtimod har vi erfaret, at fonde og foreninger der uddeler legater, har et stærkt interessefællesskab.
Hvis en ønsket funktionalitet endnu ikke findes, og vi har kendskab til flere kunder der ønsker den, tilbyder vi derfor fællesprojekter. Denne tilgang sikrer den bedst mulige kvalitet af den endelige løsning.

Det første fondsadministrationssystem blev leveret i 2015.
I 2017 lancerede vi vores GDPR tilpassede cloudversion GrantOne.

Grant ApS
Kvæsthusgade 5c, 4.
1251 København K
CVR 38683276

Kontakt
Sven Müller
Tlf.: 40 20 84 92
sven@grantone.dk

Support
support@grant.nu
Tlf.: 30 14 22 06

Ansvaret for Grants ledelse og drift varetages af:

Morten Bak
Medstifter & Partner
morten@grantOne.dk

Grafisk designer.  
Siden 1998 ejer af Morten  Bak, Grafisk Design. +20  års erfaring med hjemme sider og digitalt undervisningsmateriale bl.a. i konsortiet Publikum  Kommunikation, der løser og byder på ministerielle opgaver.

Funktionalitet
Brugerflader

Sven Müller
Medstifter & Partner
sven@grantOne.dk

M.Sc. og PhD i molekylærbiologi. Bachelor  i kommunikation. 10  års ledelseserfaring fra Agilent Technologies og  Novo Nordisk A/S. Fra  2002 bestyrelsesmedlem  i Axel Muusfeldts fond/ Kemp & Lauritzen fond.

Kommunikation
Jura og finans

Mette Heide Thøgersen
Account manager
mette@grantone.dk

Kandidatgrad i virksomhedsledelse.  7 års erfaring med  projektledelse i bl.a.  Nordisk Råd og flere  medievirksomheder.  8 års erfaring som  System- og Proces manager i DR.

Udvikling, support 
Projektstyring

Vanja Milosovic
Support manager
vanja@grantone.dk

Cand.mag. i kultur- & sprogmødestudier og pædagogik & uddannelsesstudier. Flere års erfaring med fondsarbejde hos Østifterne.

Drift, Udvikling,
support

Jacob Eiler
Partner
jacob@grantOne.dk

Ba.Sc. i datalogi og matematik fra Køben havns Universitet. Stiftede i 2005 Apide ApS.  20 års erfaring med systemudvikling bl.a. udvikling  af banksoftware og betalingsløsninger.

Arkitektur 
Programmering

David Jensen
Programmør
david@grantone .dk

Ba.Sc. i datalogi fra Københavns Universitet. +5 års erfaring med systemudvikling. Har arbejdet i Grant ApS siden 2019

Back- og Frontend Programmør

Tobias Ladefoged Jensen
Programmør
tobias@grantone.dk

Diplomingeniør fra DTU. +2 års erfaring med systemudvikling. Har arbejdet i Grant ApS siden 2021

Frontend
Programmør

Jesper B Unold
Systemadministrator
jesper@grantone.dk

+15 års erfaring fra NPinvestor A/S med ansvar for interne og eksterne teams. Hands-on erfaring med systemarkitektur, laaS, Saas og DevOps.

Systemadministrator
DevOps

Book et møde

Vi giver gerne en uforpligtende demonstration af GrantOne,  lytter til jeres behov og kommer med bud på, hvordan GrantOne kan tilpasses jeres fond.

Kontakt os for et møde. Vi kommer gerne forbi, men I er også velkomne her på kontoret.