Om Grant ApS

Hos Grant har vi årtiers erfaring med fondsarbejde, brugerfladedesign, programmering og projektstyring. I tæt samarbejde med administratorer og bestyrelsesmedlemmer har vi omsat vores erfaring til en meget brugervenlig løsning, der nemt tilpasses den enkelte fond – uanset størrelse og kompleksitet. Vi har selv har bygget alle komponenter i GrantOne løsningen fra bunden og kan derfor realisere nye funktionaliteter på kort tid.

Fællesprojekter
Vi har øje for, at et godt produkt altid kan blive bedre. Vores forretningsmodel for produktudvikling tager udgangspunkt i den unikke situation, at vores kunder ikke er i indbyrdes konkurrence. Tværtimod har vi erfaret, at fonde og foreninger der uddeler legater, har et stærkt interessefællesskab.
Hvis en ønsket funktionalitet endnu ikke findes, og vi har kendskab til flere kunder der ønsker den, tilbyder vi derfor fællesprojekter. Denne tilgang sikrer den bedst mulige kvalitet af den endelige løsning.

Det første fondsadministrationssystem blev leveret i 2015.
I 2017 lancerede vi vores GDPR tilpassede cloudversion GrantOne.

Grant ApS
Kvæsthusgade 5c, 4.
1251 København K
CVR 38683276

Kontakt
Morten Bak
Tlf. 4089 0665
morten@grantone.dk

Kontakt
Sven Müller
Tlf. 4020 8492
sven@grantone.dk

Ansvaret for Grants ledelse og drift varetages af:

Morten Bak

Morten Bak
Medstifter & Partner
morten@grantOne.dk

Grafisk designer. Siden 1998 ejer af Morten Bak, Grafisk Design. +10 års erfaring med hjemmesider og digitalt undervisningsmateriale bl.a. i konsortiet Publikum Kommunikation, der løser og byder på ministerielle opgaver.

Svend Müller

Sven Müller
Medstifter & Partner
sven@grantOne.dk

M.Sc. og PhD i molekylærbiologi. Bachelor i kommunikation.
10 års ledelseserfaring fra Agilent Technologies og Novo Nordisk A/S. Fra 2002 bestyrelsesmedlem i Axel Muusfeldts fond/Kemp & Lauritzen fond.

Jacob Eiler

Jacob Eiler
Partner
jacob@grantOne.dk

Ba.Sc. i datalogi og matematik fra Københavns Universitet.
Stiftede i 2005 Apide ApS. Mange års erfaring med systemudvikling bl.a. udvikling af banksoftware og betalingsløsninger.

Morten Bruun
Partner
bruun@grantOne.dk

Ba.Sc. i datalogi og matematik fra Københavns Universitet.
Stiftede i 2005 Apide ApS. Mange års erfaring med  bl.a. kryptering, udvikling af systemer med høj ydelse og automatisering af test. 

Book et møde

Vi giver gerne en uforpligtende demonstration af GrantOne,  lytter til jeres behov og kommer med bud på, hvordan GrantOne kan tilpasses jeres fond.

Kontakt os for et møde. Vi kommer gerne forbi, men I er også velkomne her på kontoret.